HEADPHONE DJ's - VERHUUR - EVENTS

HEADPHONIA - full-service headphone-music-events

Door gebruik te maken van hoogwaardige koptelefoons in plaats van luidsprekers, geniet iedereen van optimale beleving. Lekker dansen in je eigen ‘bubbel Op de gekste locaties, met meerdere DJ’s tegelijk… zodat je zelf kiest welke muziek je hoort. Met een koptelefoon heb je geen geluidsoverlast, en is het dus mogelijk om DJ’s in te zetten op speciale locaties. Denk aan open lucht, in de natuur, musea of andere bijzondere plekken.

Perfect als je geen versterkt geluid mag hebben op je locatie of als andere dingen in de omgeving stoorzender zijn met hun lawaai. 

Iedereen gaat los! Dansen in je eigen wereld en keihard en vals 😉 meezingen op de lekkerste hits van toen en nu.


HEADPHONIA-parties kunnen overal gehouden worden, omdat ze (bijna) geen geluidsoverlast veroorzaken. Wij organiseren op maat gemaakte silent-disco events op verjaardagsfeesten, festivals, bruiloften, bootfeesten, kinderdisco’s, strandfeestjes, private-parties en culturele evenementen


Het is uiteraard ook heerlijk om naar te kijken, mensen die lekker hard vals meezingen, zonder dat jij hun muziek kan horen. Boek HEADPHONIA voor een foute-party, DJ-battle, foodfestival, outdoor-evenement, prive-feestje en noem maar op… 

Bij HEADPHONIA huur je een compleet verzorgde set voor silent-disco: met of zonder DJ’s. Of kies er voor om je complete event te laten verzorgen, compleet met alle techniek, decoratie en artiesten.

DJ's

De DJ’s draaien 1 uurtje, of avond vullend, in diverse genres. Maar altijd professionals die hun vak verstaan. Alle HEADPHONIA-DJ’s hebben volop ervaring met het draaien op headsets - toch net een beetje anders dan ‘over speakers’. HEADPHONIA levert complete sets incl. DJ, apparatuur en technicus. Zelf nergens over nadenken; je kiest en muziekstijl en wij leveren de rest… Beschikbaar in de volgende genres: ALLROUND - DANCABLE - EDM - IBIZA’s FINEST - DISCOCLASSICS - 70'S/80'S/90'S - 00’s > NOW - HOUSE&CLASSICS - FUNK, JAZZ, SOUL - HOUSE - MIX&MASH - FEEST-HITS - NOW-HITS (TOP40 ETC) - NOW-URBAN -NOW/ELECTRONIC - THE BEAT OF TODAY - PARTYTRACKS - LEKKER FOUT - 90'S ONLY - NL-TALIG - ROCK&POP - KROEG-DJ -KIDS

VERHUUR

Zelf draaien of zelf een DJ regelen? Boek de headsets en de techniek via HEADPHONIA. Turn-key geleverd om zelf mee aan de slag te gaan. Of als ‘startklare’ DJ-opstelling inclusief DJ-gear en DJ-booth.

EVENTS

Organiseer je zelf een evenement, festival of een bedrijfsfeest? Ben jij binnenkort jarig? HEADPHONIA is full-service leverancier. Van DJ's tot aankleding van de locatie. Alles naar wens, compleet geregeld zonder zorgen. HEADPHONIA organiseert zelf of in opdracht muziek-evenementen op bijzondere locaties.

  • 50 tot 1000 draadloze koptelefoons met 3 kanalen en kleuren
  • DJ gear en overige techniek
  • DJ’s en artiesten
  • Technische ondersteuning en assistentie
Het is supercool!

Je kiest zelf individueel het volume, dus risico’s op gehoorschade zijn ook te beperken. Geen piepende oren achteraf!

Niets te maken met geluidsbeperkende vergunningen, geluidslimieten en dus ook geen overlast naar de buren

Korte opbouwtijden, binnen 15 minuten startklaar

Minder technische apparatuur nodig (denk aan minder speakers, versterkers, bekabeling etc).

De hardware voor een feest tot 500 personen past in 1 personenauto, dus minder (vervuilende) transportbewegingen.

3 zenders/kanalen tegelijk mogelijk, dus meerdere DJ’s tegelijk (door gebruiker te selecteren)

Koptelefoon is verlicht in de kleur van de gekozen DJ

Prima klinkende headsets, ook voor dance/elektronische muziek

Het is een unieke ervaring, ook om naar te kijken!

Online zijn er veel aanbieders te vinden, van zowel ‘losse koptelefoons per post’ als complete silent-disco systemen.
HEADPHONIA verhuurt geen losse koptelefoons, maar is specialist in het verzorgen van complete systemen. Dus zelf geen zorgen, geen gedoe; alles wordt kant en klaar geleverd.
Met of zonder DJ(‘s). Als je kiest voor HEADPHONIA, kies je voor kwaliteit en vakmensen. Op elke boeking is er een technicus aanwezig voor opstellen, aansluiten en testen van de apparatuur.
Alle nodige hardware nemen we zelf mee, voor een optimale werking van de headsets en support van de DJ’s. Bijvoorbeeld DJ-gear, DJ-booth, stroomvoorziening etc.

Boek je HEADPHONIA inclusief DJ’s dan ben je verzekerd van ervaren, professionele DJ’s die hun vak verstaan!

informatie aanvragen:

Cform compact