Hoe werkt allDJ.nl?

Een aanvraag voor een DJ plaatsen, gaat snel en eenvoudig. Vertel ons wat je zoekt, en je ontvangt zo snel mogelijk een passend voorstel. Is het een 'perfect match' dan zetten we de DJ voor je in optie, of leggen de boeking vast. Het is makkelijk, gratis en vrijblijvend.

1: plaats je aanvraag

Plaats in een paar eenvoudige stappen je aanvraag voor een DJ. Je ontvangt vrijblijvend een voorstel, uit ons netwerk van honderden professionele DJ’s. We gaan op zoek in ons bestand wie het beste past bij jouw aanvraag, en checken of de DJ beschikbaar is. Natuurlijk houden we rekening met al je wensen, en je budget.

2: ontvang een voorstel voor een DJ (vrijblijvend en gratis)

Op basis van de ingevoerde gegevens, selecteren we ‘the perfect match’! De DJ die het meest geschikt is voor jouw evenement. In het voorstel vind je een korte omschijving van de DJ, een link naar een filmpje om een indruk te krijgen, en een overzicht van de totale kosten en zaken waar je eventueel rekening mee moet houden. Denk aan riders/apparatuur etc.

3: omzetten in optie of boeking

Tevreden met het voorstel? Dan zijn er 2 mogelijkheden: je kunt de DJ in optie zetten, we houden de datum dan maximaal 5 dagen voor je vast. Of je kunt de aanvraag definitief maken, door te boeken. De datum en DJ zijn dan voor je vastgelegd.

4: administratieve afhandeling en voorbereiding

allDJ regelt alles voor de DJ-boeking. Geen zorgen over de verdere afhandeling! We gaan alle gegevens verzamelen over locatie, tijden, apparatuur en overige zaken. Je ontvangt online alle gegevens over de boeken, en als er onduidelijkheden zijn, nemen we die telefonisch met je door. 

5: Partytime!

‘Waar is dat feestje…’ Alles geregeld en startklaar, time to party! Onverhoopt toch nog vragen of problemen? Je kunt ons 24-uur per dag bereiken. 
ontvang direct een vrijblijvend voorstel

altijd professionele DJ’s die hun vak verstaan

snelle en duidelijke communicatie tussen opdrachtgever en allDJ

correcte, snelle en efficiënte afhandeling van de boeking