Screen Shot 2018-08-10 at 09.52.40

gespecialiseerd in professionele allround-DJ's

24/7 support

Voor zowel aanvragen en boekingen, als op de uitvoeringsdatum zijn we dag-en-nacht telefonisch bereikbaar. Handig als je een snelle vraag wilt stellen, of bij 'calamiteiten'. Hotline: 06-4880 4990

ervaren, professionele DJ's

Alle bij allDJ.nl aangesloten DJ's zijn professionele vakmensen, die al meerder jaren actief zijn en weten hoe ze een feestje moeten bouwen!

online boekingsafhandeling

De complete afhandeling van de boeking gaat via een gestroomlijnd online-proces. Je kun dus op elk moment de status en alle afspraken bekijken. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.

extra services

Extra diensten nodig, zoals artiestenbegeleiding, extra entertainment of techniek voor je evenement? We helpen je graag op weg, binnen ons uitgebreide netwerk in de entertainmentbranche.

Een DJ boeken via allDJ.nl betekent dat je verzekerd bent van:

  • altijd professionele DJ's die hun vak verstaan
  • snelle en duidelijke communicatie tussen opdrachtgever en allDJ
  • duidelijke afspraken, alles online bevestigd
  • correcte, snelle en efficiënte afhandeling van de boeking

We helpen je graag bij het uitzoeken en vastleggen van de perfecte DJ voor jouw event!

Van klein feestje tot compleet festival en van lokaal tot nationaal. Van allround/dance tot feest-DJ. Bedrijfsfeesten, bruiloft, open dag, horeca-avond, feesttent; voor elke gelegenheid vind je gegarandeerd passend entertainment.
Het allround DJ bureau van Nederland!
En onze ervaring met DJ’s delen we graag. Jouw succes is ons succes, dus neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor informatie over DJ-boekingen…

Arlo van Sluis - eigenaar allDJ.nl

Even kort voorstellen: mijn naam is Arlo van Sluis, eigenaar van allDJ.nl. Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de professionele DJ-scene. In het verleden heb ik gewerkt bij onder andere Radio538 en Radio Veronica. En als DJ op -letterlijk- honderden podia in Nederland en daarbuiten gestaan. Kennis genoeg in huis dus, om een mooie selectie allround-DJ’s voor je samen te stellen. En dat is allDJ.nl!. Een keuze uit een groot aantal Nederlandse professionele DJ’s in diverse allround-genres. Stuk voor stuk vakmensen waar ik de afgelopen jaren prettig mee heb mogen samenwerken. Op zoek naar een DJ voor een feest of evenement? Maak je keuze uit de DJ-pool van allDJ.nl!

DJ’s boeken via allDJ.nl, zo werkt het: 

Bij allDJ.nl heb je volop keuze uit een groot aantal bekende en minder bekende DJ’s. Stuk voor stuk door ons geselecteerd op kwaliteit. Je kunt DJ’s selecteren op genre of type evenement, of zoeken op andere criteria.

Bekijk de gegevens van de DJ online

Beeldmateriaal en informatie vind je op de DJ-page van de geselecteerde DJ.

Meer informatie nodig over de DJ of act? We helpen je graag verder! Even mailen of bellen met je vraag…

Datum vrijblijvend aanvragen

Keuze gemaakt? Check dan of de DJ op deze datum beschikbaar is. Dat kan door het aanvragen van beschikbaarheid op de DJ-pagina.

De DJ van je keuze ontvang van ons een ‘beschikbaarheids aanvraag’ Normaal gesproken is de beschikbaarheid binnen een dag bekend.

Een beschikbaarheidsaanvraag is geheel vrijblijvend.

DJ beschikbaar? Vraag dan een optie aan

Als de DJ van jouw keuze beschikbaar is voor de aangevraagde datum, ontvang je hiervan per mail bericht. Je kunt nu een optie op deze datum aanvragen.

Dat houdt in dat jij de ‘eerste aanvrager’ van de DJ op dat tijdstip bent. De optie is 10 dagen geldig.

Binnen deze 10 dagen kun jij er voor kiezen om de optie te bevestigen of te annuleren.

 

Optie online bevestigen

Wil je de DJ definitief boeken? Dan kun je de optie online bevestigen. Je hebt nu de DJ geboekt! Je boeking is nu bindend.

De optie wordt een boeking!

Geboekt! We gaan alles tot in de puntjes voor je voorbereiden. Ook ontvang je de overige (technische) voorwaarden voor het optreden. Je ontvangt een contract, dat je binnen 3 dagen getekend aan ons terugstuurt. Pas dan is de boeking wederzijds definitief.

Apparatuur bijboeken?

Nog andere zaken nodig voor je feest of evenement? AllDJ.nl verzorgt in samenwerking met onze facilitaire partners complete techniek voor je evenement. Standaard in een aantal veelgeboekte samenstellingen, of custom samengesteld naar wens. Vraag info aan.

Jouw succes… = ons succes!
AllDJ.nl zet zich 100% in voor het laten slagen van jouw boeking, feest of evenement.

We zijn 24-uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor support, beantwoorden graag al je vragen over DJ’s, artiesten en evenementen(organisatie).

Onze jarenlange ervaring met DJ’s en het organiseren van events, delen we graag met je, om jouw feest te laten slagen. Je kunt ons direct bereiken op: info@alldj.nl of 06-4880 4990.

allDJ is je graag van dienst met:

ALLDJ2 cat extra DJ.png

professionele DJ's

diverse genres, diverse prijsklassen, allemaal professionals!

ALLDJ2 cat extra gear

apparatuur voor DJ's

DJ-booth, playout-gear of complete installatie. Levering via onze partners in heel Nederland

ALLDJ2 cat extra band

artiesten bij DJ's

(bekende) zangers en zangeressen, coverbands, sax bij DJ, overig entertainment.

ALLDJ2 cat extra crew

crew&support

support nodig voor je evenement? We verzorgen graag de artiestenlogistiek voor je

Ben je zelf DJ, en wil je je inschijven?