gespecialiseerd in professionele allround-DJ's

AllDJ.nl verzorgt al meer dan 10 jaar boekingen voor tientallen DJ’s en acts. We garanderen professionele DJ’s, kwaliteit en goede afspraken! Ontvang vrijblijvend een voorstel uit de selectie van allDJ.nl! Ons DJ-netwerk bestaat uit honderden professionele allround-DJ’s en artiesten. Je kunt via het aanvraagformulier een voorstel aanvragen voor allround-DJ’s voor je feest of event.DJ gezocht? We helpen je graag op weg bij het uitzoeken en vastleggen van allround-DJ’s voor elke gelegenheid. Van klein tot groot en van lokaal tot nationaal. Van allround-dance tot feest-DJ. Bedrijfsfeesten, bruiloft, open dag, horeca-avond, feesttent; voor elke gelegenheid vind je gegarandeerd passend entertainment.

Allround-DJ's in alle stijlen en prijsklassen: vraag vrijblijvend een voorstel aan!

24/7 support

Voor zowel aanvragen en boekingen, als op de uitvoeringsdatum zijn we dag-en-nacht telefonisch bereikbaar. Handig als je een snelle vraag wilt stellen, of bij 'calamiteiten'. Hotline: 06-4880 4990

ervaren, professionele DJ's

Alle bij allDJ.nl aangesloten DJ's zijn professionele vakmensen, die al meerder jaren actief zijn en weten hoe ze een feestje moeten bouwen!

online boekingsafhandeling

De complete afhandeling van de boeking gaat via een gestroomlijnd online-proces. Je kun dus op elk moment de status en alle afspraken bekijken. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.

extra services

Extra diensten nodig, zoals artiestenbegeleiding, extra entertainment of techniek voor je evenement? We helpen je graag op weg, binnen ons uitgebreide netwerk in de entertainmentbranche.

Arlo van Sluis - eigenaar allDJ.nl

Even kort voorstellen: mijn naam is Arlo van Sluis, eigenaar van allDJ.nl. Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de professionele DJ-scene. In het verleden heb ik gewerkt bij onder andere Radio538 en Radio Veronica. En, als DJ op -letterlijk- honderden podia in Nederland en daarbuiten gestaan. Kennis genoeg in huis dus, om een mooie selectie allround-DJ’s voor je samen te stellen. En dat is allDJ.nl!. Een keuze uit een groot aantal Nederlandse professionele DJ’s in diverse allround-genres. Stuk voor stuk vakmensen waar ik de afgelopen jaren prettig mee heb mogen samenwerken. Op zoek naar een DJ voor een feest of evenement? Maak je keuze uit de DJ-pool van allDJ.nl!

allDJ is je graag van dienst met:

ALLDJ2 cat extra DJ.png

professionele DJ's

diverse genres, diverse prijsklassen, allemaal professionals!

ALLDJ2 cat extra gear

apparatuur voor DJ's

DJ-booth, playout-gear of complete installatie. Levering via onze partners in heel Nederland

ALLDJ2 cat extra band

artiesten bij DJ's

(bekende) zangers en zangeressen, coverbands, sax bij DJ, overig entertainment.

ALLDJ2 cat extra crew

crew&support

support nodig voor je evenement? We verzorgen graag de artiestenlogistiek voor je

Informatie aanvragen

Cform compact

Ben je zelf DJ, en wil je je inschijven?

ontvang direct een vrijblijvend voorstel