DJ MICHIEL

DJ MICHIEL

DJ MICHIEL: knalt al 22 jaar party-tracks uit de speakers in heel Nederland!

Of het nu gaat om de nieuwste hitjes, het wat hardere werk of echte guilty pleasures, Michiel draait alles in een vloeiende mix aan elkaar! Erg cliché, maar geen feest als M I C H I E L niet is geweest. Door zijn strakke en vlotte manier van mixen en presenteren krijgt Michiel iedere zaal al meer dan twintig jaar op zijn kop. Naast vaste DJ te zijn geweest van de grote Baja Beach Club heeft Michiel zich gespecialiseerd in het draaien van zomerse, Zuid-Amerikaanse muziek. Daarnaast draait hij ook regelmatig op 90‘s- en 00‘s- feesten.

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

  • 20 jaar ervaring
  • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
  • incl. reiskosten binnen Nederland
  • gage uitkoop vanaf €425,00 excl. BTW
  • showduur 180 minuten

gallery:

media:

biografie:

Door zijn strakke en vlotte manier van mixen en presenteren krijgt Michiel iedere zaal al meer dan twintig jaar op zijn kop.

Naast vaste DJ te zijn geweest van de grote Baja Beach Club heeft Michiel zich gespecialiseerd in het draaien van zomerse, Zuid-Amerikaanse muziek. Daarnaast draait hij ook regelmatig op 80’s-, 90‘s- en 00‘s- feesten.

Vanaf 1994 verzorgt Michiel met een paar vrienden drive-inn feestjen op school en al snel zijn ze iedere vrijdag- en zaterdagavond volgeboekt. Ze blazen nieuw leven in het jongerencentrum en Michiel krijgt daarnaast een vaste plek bij Route 44 in Wassenaar.

In de winter van 2003-2004 wordt Michiel resident DJ voor het Yorin FM Après Ski Café La Luna te Val Thorens (Frankrijk); een geweldig avontuur, waarin hij veel leert. Na terugkomst wordt hij direct gevraagd om als DJ in Feestcafé Stampa in Leiden te draaien.

Begin 2007 vraagt de Baja Beach Club Michiel om als DJ een van de vaste gezichten te worden van de bekende Rotterdamse uitgaansgelegenheid. Nog datzelfde jaar sleept de Baja mede door Michiel de Nightlife Award binnen! Een kunstje dat ze in 2009 herhalen.

Vanaf 2010 slaat Michiel een andere weg in om op meer locaties te kunnen draaien. Zo wordt hij met regelmaat gevraagd door heel het land onder andere Danzig (Den Haag), Home (Noordwijk), Feestweken in de regio en tal van andere feesten.

Muziek uit de 90’s heeft al sinds het begin een grote aantrekkingskracht gehad op Michiel. Deze muziek is de reden dat hij is gaan draaien en inmiddels is hij een bekend gezicht op de bekende 90’s party’s door het hele land, Daarnaast draait Michiel veel op bruiloften en bedrijfsfeesten.

Genres: Allround – Zomer – Moombathon – Dance – Feest – 90’s – 00’s – Top 40

DJ's in de categorie 'allround/kroeg'