DJ PRESTAH

DJ PRESTAH

DJ PRESTAH: feest, gekkigheid en gezelligheid!

(Bijna) niets is DJ Prestah te gek. Van jong tot oud gaat iedereen los! Een avond met Feest DJ Prestah betekent dan ook atijd een avond vol feest, gekkigheid en gezelligheid! DJ Prestah heeft honderden kroegen van binnen en van buiten gezien, en is een graag gezien gast en DJ op elke feest. Prestah weet de muziek perfect aan te passen aan elk gezelschap, en draait Top-40, Nederlandstalig, feesthits en classics. Dus eigenlijk alles voor een knallende feestavond!'

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

  • 10 jaar ervaring
  • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
  • incl. reiskosten binnen Nederland
  • gage uitkoop vanaf €375,00 excl. BTW
  • showduur 180 minuten

gallery:

biografie:

Het begon allemaal rond zijn 12de levensjaar. Het DJ virus werd overgedragen door zijn neef en al snel had hij zijn eigen apparatuur.

7 jaar later werd hij gevraagd om een avond in te vallen in de plaatselijke kroeg. Dit beviel zo goed dat het daarna erg snel ging. Binnen een jaar stond DJ Prestah te knallen in een Nederlands feest café in het Spaanse Calella.

In de loop der jaren heeft hij honderden kroegen, clubs en feesttenten van binnen en van buiten gezien. Gewapend met zijn microfoon en hete hits maakt hij overal 1 groot feest van. Een avond met DJ Prestah betekent dan ook altijd een avond vol feest, gekkigheid en gezelligheid!

DJ's in de categorie 'allround/kroeg'