DJ YORICK

DJ YORICK

DJ YORICK: de party-knaller van de avond!

DJ-Yorick draait verschillende muziekstijlen razendsnel door elkaar heen. Van 70’s, 80’s, 90’s tot de nieuwste party-tracks, van Nederlandstalig tot Urban. Eigenlijk alles wat het publiek wil! Niks is DJ-Yorick te gek! Ook weet DJ-Yorick alles uit het publiek te halen door ze flink op te zwepen. Het dak moet er af! Handen in de lucht en voeten van de vloer! Als DJ-Yorick draait is het altijd gegarandeerd 200% feest!

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

  • 10 jaar ervaring
  • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
  • incl. reiskosten binnen Nederland
  • gage uitkoop vanaf €425,00 excl. BTW
  • showduur 180 minuten

gallery:

biografie:

DJ-Yorick is geboren op 6 Mei 1990, en ondanks zijn jonge leeftijd al een ervaren DJ.

Yorick houdt van muziek en de emoties die je ermee uit kunt drukken. Die passie zorgde ervoor dat hij in groep 7 van de basisschool al draaide op klassenfeestjes! In 2004 werd hij gevraagd om in Teenagedisco CityLife in Reeuwijk te draaien. In de daaropvolgende maanden groeide de Teenagedisco van CityLife uit tot één van de succesvolste tienerdisco’s van Nederland. 

Toen Yorick op zijn achttiende zijn rijbewijs haalde, kon hij landelijk op feesten gaan draaien. Maar ook daar bleef het niet bij – hij wilde meer, en verder! Via een advertentie kwam hij in de zomer van 2009 terecht in Salou (Spanje) en Albufeira (Portugal), en later draaide hij in verschillende skioorden in Oostenrijk (o.a. Kirchberg). Jarenlang was “DJ-Yorick” een begrip in zowel zomerse als winterse vakantieplekken.

Twee jaar geleden kreeg Yorick de kans om te gaan werken voor Controllux, een groot bedrijf in de theater-, studio- en evenementenbranche. Sindsdien is hij gestopt met draaien in het buitenland en richt hij zich vooral op bruiloften, feesten & partijen, bedrijfsfeesten en horeca. Bruiloften doet hij inmiddels al een jaar of vijf, en met zoveel plezier, dat hij zich nu volledig op de privéfeesten wil richten.

Zijn ervaring in de horeca maakt dat Yorick de lat hoog legt. Op commerciële feesten moet alles perfect zijn om winst te kunnen maken. Het perfectionisme dat hij daar geleerd heeft, neemt hij nu mee om uw feest naar een hoger plan te tillen.

Mensen moeten de avond van hun leven hebben, er over praten en uitkijken naar nog z’n feest! Het perfectionisme dat ik in de horeca geleerd heb, neem ik nu graag mee om uw feest naar een hoger plan te tillen. Wellicht zien we elkaar snel op een feest en gelegenheid 😉

Genres: All Round – Après Ski – Feest – Classics – Top 40 – Etc..

DJ's in de categorie 'allround/kroeg'