Dunsky

DUNKSY

DJ Dunsky: alleskunner met meer dan 25-jaar ervaring in allround-draaien...

Disco, dance of foute muziek, maar ook thema feesten als Rock & roll, 50s 60s, 70s, (Ibiza) Lounge: DJ DUNKSY draait er zijn hand niet voor om.
Deze zeer ervaren allround-DJ weet elke publiek te vermaken op elke locatie! Echt alle muziekstijlen komen voorbij, en niet alleen de voor-de-hand-liggende Top-40 hits. Je kunt een muzikale reis door de afgelopen 50 jaar verwachten, waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan.

Hij draait al vele jaren op feesten door heel Nederland en België op veel locaties en in tientallen discotheken, van klein (huiskamerfeestje) tot groot (Concert @ Sea, Zand en Festivals). Van Chique (Holland Casino, galafeesten), tot schuur- en tentfeesten.

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

  • meer dan 25 jaar ervaring
  • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
  • eigen play-out/controller mogelijk
  • telefonische voorbespreking mogelijk
  • incl. reiskosten binnen Nederland
  • gage uitkoop vanaf €450,00 excl. BTW
  • showduur 180 minuten

afbeeldingen:

biografie:

DJ Sandstorm (Sander Verhaar): eclectische DJ met de meest funky dance muziek! Sandstorm mixt alles met een funky groove, en creëert op deze wijze unieke stijlen: Dance Rocks, Jazz Mash en Global Flavour! In de jaren ’90 start Sandstorm geïnspireerd door Ben Liebrand met mixen en produceren van electro, drum&bass en breakbeat. Dance Rocks! 3FM, MTV, Kink FM: DJ Sandstorm is 15 jaar te horen op Radio 3FM. Hij heeft voor de zender honderden mixen gemaakt. Deze unieke mixen draait hij ook in zijn DJ sets. Sinds 2000 produceert hij de 3FM Jaarmix, de traditionele jaarafsluiter met de beste pop en rock hits in de mix. Sandstorm maakte ‘mashup’-mixen voor de TV show MTV Mash en een wekelijkse Dance Rocks mix- show op KINK FM. Tot eind 2013 hoorde je hem elke vrijdagavond op 3FM met ‘Operation DJ Sandstorm’ in Ekstra Weekend. Jazz Mash Sublime FM: van 2011 t/m 2013 maakt hij het wekelijkse mixprogramma “Jazz Mash” op Sublime FM waarin hij op unieke wijze soul, funk, jazz en funky dance mixt. Jazz Mash is nu DJ Sandstorms maandelijks live event met diverse bands. Global Flavour Putumayo World Music: Sandstorm werkt samen met Putumayo World Music. Hij mixt global beats en zoekt de crossover tussen traditionele en electronische world beats. Dit hoorde je ook in zijn programma ‘Global Flavour’ dat hij maakte voor Sublime FM. DJ Sandstorm draaide op: North Sea Jazz, Lowlands, Extrema Outdoor, Festival Mundial, Concert At Sea, Televizier Ring, Vestrock, Film By The Sea en meer!

andere DJ's in de categorie 'allround/classics':