JANSEN

JANSEN

JANSEN (DJ): eigen vette mash-ups en energieke manier van draaien

Dikke klappers en remixen! Natuurlijk met zijn eigen vette mash-ups en energieke manier van draaien: JANSEN is absoluut uniek! Een ‘never-ending’ stroom van energie, muzikale pieken en nog meer muzikale pieken… Een dollemansrit door genre’s als Top-40, dance, party-tracks en classics. Niet is te gek en alles mag. Met de microfoon als helmstok door de branding van feest-klappers waar niemand op blijft stilstaan. JANSEN gooit altijd de zweep er over! De afgelopen jaren draaide JANSEN in letterlijk honderden feestcafe’s in heel Nederland. Nu is het tijd om de volgende stap te maken, en vol enthousiasme op de grotere podia te springen. Eerste wapenfeit: eigen stage op City of Dance Festival 2018! Get ready for more… Geen event is veilig voor deze crowdpleaser. Verwacht geen eentonige sets, maar laat je meesleuren van links naar recht en van voor naar achter. JANSEN tovert in no-time elk feest, event en festival om tot een pot vol kokende gekkigheid. Voor je het weet sta ook jij te dansen en zingen op een foute mix van dansbare klappers. Are you readyyyyyy….

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

  • 10 jaar ervaring
  • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
  • incl. reiskosten Nederland
  • gage uitkoop vanaf €595,00 excl. BTW
  • showduur 120 minuten

gallery:

media:

biografie:

Heel, heel lang geleden in de jaren 80’ werd het Zeeuwse opgeschrikt door de geboorte van een herrieschopper genaamd ‘Willem Jansen’ die vandaag de dag nog steeds van zich laat horen.

Hij begon al op vroege leeftijd zich te verdiepen in muziek en ontwikkelde zo een heuse muziek-knobbel. Alweer een flink aantal jaren staat hij door heel het land op menig feestje te draaien als Party-DJ W. Vrijwel elk feestcafe in Zuid-Nederland heeft Willem op z’n kop gezet.

Tijdens de Party-Awards 2016 werd Willem verkozen tot ‘Beste Party-DJ van Nederland’ en scoorde hij een dikke hit met de meezinger ‘Zuster Ursula’.

Met ondertussen honderden boekingen in binnen- als buitenland gaat het JANSEN voor de wind! In 2017 gaat Willem zich onder de naam JANSEN DJ steeds meer richten op festivals, evenementen-boekingen en andere feesten. De unieke stijl van JANSEN: een combinatie van bekende party-tracks en energieke aanwezigheid.

Met een platenkoffer vol Top 40, House, R&B , 70’s, 80’s, 90’s, en Nederlandstalig, en zijn aanstekelijke positiviteit, is JANSEN de gangmaker aan het begin van de avond, of de knallende afsluiter. Alle muziekstijlen gaan naadloos in de mix, en met zijn vlotte en energieke presentatie, staat JANSEN altijd in het middelpunt van de belangstelling.

Of het nu gaat om disco’s, feest cafés, zalen, verenigingen, evenementen, strandfeestjes of waar dan ook het wordt altijd volle bak feest!!!


DJ's in de categorie 'allround/party'