Jeroen Nieuwenhuize

Jeroen Nieuwenhuize

Jeroen Nieuwenhuize: top-DJ voor bedrijfsfeesten...

Radio-10 DJ Jeroen Nieuwenhuize is de beste keuze voor o.a. een top-of-the-bill bedrijfsfeest.
Met zijn jarenlange ervaring als DJ en entertainer altijd geslaagde avond! Van, uiteraard, Top-40 hits tot bekende toegankelijke dance; Jeroen draait er zijn hand niet voor om. Vriendelijk welkomswoord, korte presentaties en een perfecte muziekkeuze!
Al meer dan twintig jaar is Jeroen als DJ werkzaam. In 1998 begon Jeroen met de shows van Radio 538. Geen plek in Nederland is overgeslagen. Van Texel naar het Drielandenpunt en van Delfszijl naar Hulst. In de zomer van 2000 kwam daar ook het buitenland bij toen Jeroen voor het eerst achter de dj-set stond van The Pacha in La Pineda bij Salou Spanje. Vele zomers zouden volgen. Clubs in Calella, Lloret de Mar, Blanes en Salou. In de winterperiode draaide hij in Oostenrijk. Hinterglemm, Solden en Mayrhofen.
Tegenwoordig is Jeroen gespecialiseerd in bedrijfsevents.

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

  • 15 jaar ervaring
  • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
  • incl. reiskosten binnen Nederland
  • gage uitkoop vanaf €2500,00 excl. BTW
  • showduur 120 minuten

video:

biografie:

De radiocarrière van Jeroen begon al op jonge leeftijd, toen hij een eigen studio bouwde in zijn slaapkamer. Zijn programma had precies één luisteraar: hijzelf. Dat veranderde toen hij via een stage aan de slag ging bij de regionale omroep in Zeeland. Na een job als technicus startte hij als presentator van een verzoekplatenprogramma tijdens werkdagen en was een radiostem geboren.

Top 40

In 1998 maakte Jeroen de overstap naar Radio 538, waar hij programma’s maakte als Jeroen Afternoon en The Morning J.E.M. De radio-dj presenteerde vanaf 2006 twaalf jaar lang de welbekende Top 40, die hem 2009 een Marconi Award opleverde voor Beste Programma.

Radio 10

In mei 2018 maakte Jeroen bekend te stoppen met het presenteren van de Top 40 om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Vanaf juli 2018 draait hij de grootste hits aller tijden in zijn eigen show op Radio 10!

Iedere werkdag tussen 10.00 en 13.00 uur op Rado10!

DJ's in de categorie 'allround/dance':