John Macraven

John Macraven

John Macraven - een van de meest geboekte allround/party-DJ's van Nederland!!

Thuis in enorm veel verschillende stijlen muziek. John Macraven draait net zo makkelijk een studentenfeest als een Foute Party en is een van de meest geboekte allrounders van Nederland. John ken je onder andere als resident-DJ van Cooldown Café Amsterdam en de Carrousel Den Bosch. Daarnaast heeft hij zijn vaste avond bij nog een aantal andere horeca-zaken in Nederland. Uiteraard ook in te zetten voor alle andere evenementen

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

 • 15 jaar ervaring
 • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
 • incl. reiskosten Nederland
 • gage uitkoop vanaf €450,00 excl. BTW
 • showduur 180 minuten

gallery:

media:

biografie:

 • Thuis in enorm veel verschillende stijlen muziek. John Macraven draait net zo makkelijk een classy clubavond als een fout feest en is een van de meest geboekte allrounders van Nederland. John ken je onder andere als resident Dj van Cooldown Café Amsterdam en de Carrousel Den Bosch. Daarnaast heeft hij zijn vaste avond bij De Heeren van Ruysdael in Veenendaal en Hollewout in Spakenburg

 • John Macravens mixkunsten en brede muziekstijl maken van hem een erg geliefde dj, en de manier waarop John Macraven een publiek grijpt, meeneemt en uit zijn dak laat gaan, inspireert al jaren collega-dj’s. Het brengt John daarnaast op vele exotische plaatsen.
  Als gedreven resident-DJ van verschillende grote horecazaken heeft hij het voorrecht om regelmatig samen met Nederlands beste en bekendste DJ’s samen te mogen werken. John weet hoe hij een publiek moet bespelen en zijn ervaring voor diverse soorten publiek is enorm.
  In 2011 released hij samen met A.Lua’Sol de zomerse track ‘Make me Happy’, die op vele stranden en in vele clubs wordt gedraaid. Daarnaast komen er in 2012 en 2013 talloze bootlegs van zijn hand en de remix die hij samen met Ferry G maakt van P!nks ‘Just Give Me a Reason’ gaat de hele wereld over. Dit geld ook voor zijn maandelijkse radioshow “Pleasure Beats” op DieselFM (USA-Miami).

DJ's in de categorie 'allround/party'