Menno de Boer

Menno de Boer

Menno de Boer: Opzwepende allrounder die alle dansbare muziekstijlen draait...

Muziek en Menno zijn z’n hele leven al één. Hij is vooral bekend van Radio538, maar als je regelmatig een club of op een festival bezoekt, weet je dat Menno al jaren garant staat voor een overtuigende stage-performance. Als een muzikale kameleon past hij zich naadloos aan het publiek en is geen stijl te gek. Met zijn onuitputtelijke energie zweept hij iedere locatie op tot een hoogtepunt. Een allrounder pur sang! De afgelopen jaren heeft Menno z’n territorium uitgebreid tot ver buiten Nederland. Hij draaide in de vakantie-hotspots van jong Nederland in Portugal, Spanje, Griekenland en Bulgarije maar ook ver daarbuiten, waaronder Mexico. Ook staat hij regelmatig geprogrammeerd op festivals in Nederland. Wil je een DJ die met nieuwste tracks, eigen mash ups, onverwachte uitstapjes en de hits van nu in 1 dampende mix je publiek opzweept? Boek dan DJ Menno De Boer!

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

  • 8 jaar ervaring
  • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
  • incl. reiskosten binnen Nederland
  • gage uitkoop vanaf €1000,00 excl. BTW
  • showduur 120 minuten

gallery:

biografie:

Geboren: 1 september 1978 (Amsterdam)

Vroegâh: Werkte Menno ook al bij Radio 538. In 2003 begon hij bij de #1 van Nederland en ging-ie heel het land door als DJ On Tour.

Dat méén je niet: Menno heeft weleens een halve marathon uitgelopen, wat een hele kick was!

En dit doet-ie ook: Hitjes draaien! Menno gaat in het weekend nog wel eens het land door om overal de voetjes van de vloer te laten gaan. Misschien staat-ie straks wel op jouw feestje!

DJ's in de categorie 'allround/dance':