Party-DJ W

Party-DJ W

Party-DJ W: in 2017 uitgeroepen tot 'beste party-DJ van Nederland'...

Met meer dan tien jaar aan ervaring in zowel binnen- als buitenland is hij de absolute gangmaker voor elk evenement, feestje of festival! Zo is Party DJ W in 2017 door de vakjury van de Party Awards uitgeroepen tot ‘Beste Party DJ van NL’! Zijn kenmerk is de ‘never-ending’ stroom van energie, muzikale pieken, vlotte babbel en een dollemansrit door muziekgenres als Top-40, 80’s, 90,’s, Feest, Rock, etc. De afgelopen jaren draaide Party DJ W op letterlijk honderden locaties in heel Nederland. Nu is het tijd om vol enthousiasme op de grotere podia te springen. Eerste wapenfeit: eigen stage op City of Dance Festival 2018! Geen event is veilig voor deze crowdpleaser. Verwacht geen eentonige sets, maar laat je meesleuren door heel de zaal. Party DJ W tovert in no-time elk feest om tot een pot vol kokende gekkigheid. Voor je het weet sta ook jij te dansen en te zingen op een foute mix van dansbare klappers.

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

  • 15 jaar ervaring
  • eigen playout-set (tegen meerprijs)
  • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
  • incl. reiskosten binnen Nederland
  • gage uitkoop vanaf €475,00 excl. BTW
  • showduur 180 minuten

gallery:

media:

biografie:

Heel, heel lang geleden in de jaren 80′ werd het Zeeuwse opgeschrikt door de geboorte van een herrieschopper genaamd “Willem Jansen” die vandaag de dag nog steeds van zich laat horen vanuit het Zeeuwse Goes. De jongeman begon al op vroege leeftijd zich te verdiepen in muziek en ontwikkelde zo een heuse muziekknobbel. Deze komt nu dan ook goed tot zijn recht want nu alweer een aantal jaren staat hij door heel het land op menig feestje te draaien. Of het nu gaat om disco’s, feest cafés, zalen, verenigingen, evenementen, strandfeestjes of waar dan ook het word altijd feest!!!

 

Met ondertussen een tal van referenties van zowel binnen- als buitenland gaat het dus lekker voor de wind en kan je wel zeggen dat er de nodige ervaring is om een knalfeest neer te zetten.

Zo is hij o.a. bekend met muziekgenres als ; Nederlandstalig, Top 40, House, R&B, 70’s, 80’s, 90’s, Rock & Latin. Je kan dus wel zeggen een zeer compleet pakket om iedereen te vermaken.

Het is dan ook niet zo gek om te horen dat hij vaak geboekt word voor Aprés-Ski zaken in en buiten NL. Ook de microfoon komt er aan de pas en met zijn vrolijke noot gezegd of gezongen te hebben zweept hij het publiek flink op.

Kortom; Feest, Gezelligheid, Sfeer & volop Entertainment

DJ's in de categorie 'allround/kroeg'