Peter Snijders

Peter Snijders

DJ Peter Snijders: uw muzikale gastheer!

Na Radio Noordzee werkte Peter ruim 10 jaar voor Radio 10 Gold. Daarnaast is Peter sinds 2001 de huis DJ bij Joop van den Ende Theaterproducties waar hij de after party verzorgt bij diverse succesvolle musicals. Onder andere: Saturday Night Fever, Mamma Mia en We Will Rock You. Op dit moment is Peter te zien bij de productie "Moeder, ik wil bij de Revue". Verder is Peter als Muzikaal Gastheer de ideale stijlvolle host voor bedrijfsfeesten, congressen en high-end events. Ook voor bruiloften is Peter dé allround DJ!

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

  • 10-15 jaar ervaring
  • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
  • telefonische voorbespreking mogelijk
  • incl. reiskosten binnen Nederland
  • gage uitkoop €650,00 excl. BTW
  • showduur 180 minuten

afbeeldingen:

biografie:

Peter werkte jarenlang voor Radio Noordzee en maakte later de overstap als DJ naar Radio 10 Gold. Daar had hij dagelijks zijn eigen programma en presenteerde ook samen met Albert Verlinde de showbizz programma’s “Showtime” en “Entertainment Live”. Verder was Peter op televisie te horen als voice over bij diverse programma’s voor RTL en SBS6/Net5. Daarnaast is Peter al jarenlang de vaste theater DJ bij de musicals van Joop van den Ende Theaterproducties in het Beatrix Theater in Utrecht. Hij was verbonden aan producties als “Saturday Night Fever”, Mamma Mia! en The Wiz. Op dit moment is hij te zien als DJ bij de swingende musical “Dirty Dancing”. Daarnaast treedt Peter regelmatig op bij productpresentaties en bedrijfsfeesten. Voor The Entertainment Group verzorgde hij de ‘warming up’ bij de laatste editie van Symphonica in Rosso op het Piazza Symphonica.

Als all round DJ, presentator en voice over is Peter een enthousiaste persoonlijkheid die met stijl uw event mede van een ‘stem’ kan voorzien.

andere DJ's in de categorie 'allround/classics':