RVB

RVB

RVB: unique style of mixing makes RVB stand out!

RVB also known as Roy van Belzen is a Dutch DJ/Producer (Born February 8, 1994) At an early age he got inspired with the genres; 'Hardstyle' and ‘Hardcore’. With influences from DJ’s like: Noiscontrollers and Wildstylez. But several years later he was expanding his musical repertoire with many different kinds of electronic genres such as; House, Moombahton, Trap, Kuduro. In his sets he is always surprising the crowd with unexpected drops and genre switches. His ambition is to share his music with the world and make people happy with it!

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

  • 5 jaar ervaring
  • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
  • incl. reiskosten zuidwest-Nederland
  • gage uitkoop vanaf €595,00 excl. BTW
  • showduur 180 minuten

gallery:

media:

biografie:

Het begon al in de eerste klas van de middelbare school. Heel snel was duidelijk dat Roy wist wat hij deed, en mocht hij zijn talent laten zien op schoolfeesten. Na hard sparen wist hij een draaitafel te bemachtigen zodat hij zich verder kon ontwikkelen als DJ. Als producent was zijn ontwikkeling al een stuk langer aan de gang. Sinds de tweede klas hield hij zich ook hier mee bezig. Zijn geproduceerde tracks werden eerst beïnvloed door het genre Hardstyle, tegenwoordig zijn er veel meer genres terug te horen in zijn sets en tracks. Van Moombathon tot Hardstyle en van Trap tot House, bij Roy ben je altijd aan het goede adres.

Geen onzin
Nederlandstalige nummers, carnavalsmuziek en gekke outfits passen niet in zijn straatje. Je herkent hem dan ook niet heel snel aan een opzichtige outfit of andere opvallende uiterlijke kenmerken. Voor RVB is het belangrijk dat men hem herkent aan zijn muziek. Door dicht bij zichzelf te blijven, en alleen tracks te draaien en te produceren die hem zelf aanspreken, hoopt hij zijn groeiende fanbase vast te houden. 

DJ's in de categorie 'allround/now'