Silvan Stoet

Silvan Stoet

Silvan Stoet: de ultieme DJ-entertainer!

"Als geen ander voelt Silvan de juiste sfeer aan en weet hij van elk evenement een ongekend succes te maken."

Silvan heeft door de jaren heen zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van presentatie en entertainment. Hij werkte elf jaar als publieksopwarmer bij tientallen grote tv-shows als Idols, Staatsloterij Show, Weekend MiljonairsX-Factor en de Radio Veronica Drive-in Show.

Daarnaast was Silvan vier keer resident DJ van het Holland Heineken House, tijdens de Olympische Spelen in Japan 1998, Australië 2000, Salt Lake City 2002 en Griekenland 2004.

Ook draaide hij in 2009, 2010, 2011, 2012 en afgelopen jaar tijdens het Oud&Nieuw event op het Museumplein, de Dam en bij het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam voor de Staatsloterijshow. Hij werkte samen met Roel van Velzen, Marco Borsato en vele anderen.

Silvan verzorgde als DJ de events voor bedrijven als Eneco, de NS, KPMG, Pon Dealer, Hoogvliet, Mercedes Benz Nederland, Randstad enz.
Daarnaast hoor je hem in het weekend als DJ bij Radio10.

direct informatie, beschikbaarheid of optie aanvragen...

Informatie

  • meer dan 15 jaar ervaring
  • rider: Pioneer CDJ/DJM-set
  • telefonische voorbespreking mogelijk
  • incl. reiskosten binnen Nederland
  • gage uitkoop vanaf €850,00 excl. BTW
  • showduur 180 minuten

afbeeldingen:

biografie:

Silvan Stoet begon als jongen van veertien bij Radio Domstad/Stadsomroep Utrecht met het presenteren van diverse jongerenrogramma’s. In 1998 verhuist hij als djnaar City FM waarhij tot 2004 het weekend vult. Ondertussen werkte hij freelance voor SBS 6 en presenteerde hij dagelijks twee seizoenen mee met het TV-programma van Manon Thomas: Welkom Wehkamp.

Naast deze werkzaamheden is Silvan Stoet ook warming-upper bij televisieprogramma’s voor bijna alle publieke omroepen en commerciële zenders. Als DJ verzorgt hij de feesten tijdens de Olympische Spelen van Nagano, Sydney, Salt Lake City en Athene in het Holland Heineken House. Het groeit uit tot de ontmoetingsplaats van sporter en supporter.

Sinds 2004 was Stoet werkzaam bij Radio Veronica. Daar presenteerde hij 13 jaar lang diverse programma’s. Hij was ook de producer van de programma’s van Kas van Iersel en Ferry Maat zoals Middag en de Soulshow, die hij ook verving tijdens vakanties. 

Sinds april 2017 hoor je Silvan Stoet elke zaterdag en zondag tussen 08-12 uur bij Radio 10! www.radio10.nl

Daarnaast is Silvan stemacteur en hoor je hem regelmatig in diverse commercials en als voice-over op radio en televisie langskomen.

andere DJ's in de categorie 'allround/classics':